Tänkvärda nyheter

Slumpspel

Slumpspel

Att spela Bingo är svenskt. Ganska svenskt åtminstonde. Chips, lördagskvällar och Bingo i TV rutan är något som vi alla känner till. Chips kan bytas med nyttigare snacks som morötter och dip, yoghurt dip för de som går på diet. Resten består – nämligen dagen och platsen. Det var lördagar som gällde och man var tvungen att sätta på TV:n. Goda gamla tider! De påminner om år som gått. Bingo har flyttat från lördagsrutan till nätet. Precis som mycket annat har spelet bytt sin fysiska plats till den som är mer eftertraktad. Internet utgör mötesplats för allt och alla. Från spelälskare till spelarrangörer. Man kan säga att det fortfarande är svenskt att spela Bingo fast på nätet.

Storvinsterna

Hur hamnar egentligen de stora vinsterna i ens egen ficka? Rättfärdigad fråga, eller hur? Det finns vinster up mot 1 Miljon kronor. Tänk att vinna det! Glädje är väl ett milt ord för vad man kommer att känna. Man satsar upp mot 1500 kronor och får man alla siffror rätt blir det en storvinst. Sannolikheten till att man sitter och är just den storvinnaren får man visserligen räkna ut själv. Det är ingen enkel beräkning. Det handlar om statistik, variabler och okända moment. Man får reda på hur många som brukar spela och för vilka summor. Sedan gäller det att titta på utvecklingen i spelet. Hur många har hämtat hem den stora vinsten? Sen är det bara att sätta sig och räkna. Eller så kan man bara spela och hoppas på det bästa.

Mer än pengar

Bingo på nätet erbjuder mer än bara vinster i cash. Vad sägs om en resa till Paris? Japp, sådan kan du vinna också. För varje 100 kronor du spelar för på bingo får du 1 skraplott (upp till max. 3 stycken) där du kan vinna en resa till Paris. Liknande erbjudanden finns det gott om. De går inte bara till Paris – kärlekens stad. Spelar man så här finns det resor att hämta. Till Thailand eller till London. Bingo har blivit mycket mer än ett enkelt spel där priserna utgörs endast av pengar. Det har blivit mycket mer varierande och tillgängligt. Det har vi nätet att tacka för.