Tänkvärda nyheter

Byt handtag och gör en förändring i ditt hem

Byt handtag och gör en förändring i ditt hem

Att byta handtag på lådor och luckor i badrummet och köket är ett enkelt och inte alltför kostsamt sätt att förändra sitt hem på. De handtag du väljer bidrar till helhetsintrycket och är en viktig detalj som kan få alla pusselbitarna att hamna på plats. Nya handtag kan faktiskt göra stor skillnad i både kök och badrum. Handtagen är alltid en viktig del i designen som ska matcha rummet. Handtag till kök och badrum ska också vara funktionella. De ska vara enkla att installera och enkla att använda.

Olika typer av handtag

Till både kök och badrum finns det många olika handtag att välja på. Du kan välja en klassisk, modern eller samtida stil på dina handtag. Det finns stående och liggande handtag. Det finns traditionella knoppar till ett traditionellt kök eller badrum. Varför inte blanda olika stilar och skapa en spännande och ny känsla i ditt hem. För de minimalistiska hemmet finns även pushfunktion och grepplist. Det finns handtag tillverkade i aluminium, rostfritt stål, krom, ek, plast, bok, smide, tenn, mässing, koppar och flera andra material.

Att beställa handtag på internet

Att köpa nya handtag till ditt badrum eller kök är mycket enkelt. Det finns många webbutiker att välja mellan med sidor som är enkla att beställa ifrån. Många företag levererar dina handtag redan efter tre dagar direkt till din brevlåda, vare sig du bor i Sverige eller utomlands. Ofta är det fri frakt och två veckors returrätt. Är du osäker på vilka handtag som passar till ditt kök eller badrum så kan du alltid kontakta företagets kundtjänst med alla dina frågor. Handtagen kanske inte är den viktigaste detaljen i inredningen av ditt kök eller badrum. Ofta väljer du först luckor och köksbänk innan du väljer handtag.

Användarvänliga handtag

Handtag till kök och badrum ska alltid vara enkla och bekväma att använda. Skåphandtagen ska vara enkla att hitta när du är upptagen med matlagning och när du snabbt vill kunna få tag på olika köksredskap. Fundera igenom hur arbetsflödet är i köket så blir det enklare att välja de handtag som passar bäst. Det är även viktigt att handtag till olika lådor och skåp inte krockar med varandra när du har flera skåp öppna samtidigt. När man installerar handtag på skåp så är det viktigt att de hamnar på rätt ställe så att det känns enkelt och naturligt att öppna dem.