Tänkvärda nyheter

Jämför larm på larmkollen.se

Jämför larm på larmkollen.se

Tillfället gör tjuven heter det. Höstmörkret betyder högsäsong för många larmbolag och de senaste åren har inbrotten i våra bostäder fått en mer säsongsbetonad prägel visar statistik. Faktum är att flest villainbrott anmäls till polisen i november och oktober. Statistiken visar också på att villainbrotten ökar, något som man från polisens håll ser allvarligt på samtidigt som man inte har de resurser som krävs för att lösa alla ouppklarade brott. Alla som har råkat ut för ett inbrott i sin bostad vet hur olustigt det är. Ett sätt att öka känslan av trygghet i sin bostad är att skaffa en larm. Då kan ett första steg vara att besöka larmkollen.se! 

Larmkollen.se jämför olika larm 

Det kan vara en förvirrande upplevelse att börja samla in information om olika typer av larm. Marknaden nästan svämmar över av olika typer av larm och det är inte alldeles enkelt att förstå alla priser och olika erbjudanden. Alla som är på väg att skaffa larm bör surfa in på larmkollen.se. Hos larmkollen.se får du mycket värdefull och helt oberoende information om olika larm. Genom att svara på några enkla frågor om vilken typ av bostad du bor i och hur stor den är så får du direkt upp flera olika prisförslag från flera olika larmföretag. 

Larmkollen.se – en användarvänlig sida 

Larmkollen.se är mycket enkel att använda. Sidans struktur är lätt att förstå och med bara några klick så får du flera erbjudanden från olika företag som Verisure, Svenska Alarm, Sector Alarm, Gardio med många flera. Larmkollen.se ger dig också förslag på olika tillval som till exempel rökdetektor, larmcentral med eller utan bemanning och mycket annat. På larmkollen.se finns också en butik där man kan köpa olika sensorer, digitalt dörrlås, brandsläckare, smarta lampor och försvarspray. Larmkollen.se säljer också brandvarnare och sirener. 

Larmkollen.se ger mycket kunskap 

På larmkollen.se finns mycket information om olika typer av larm och varningssystem. Du får också tillgång till olika typer av statistik om till exempel var i Sverige inbrotten sker och vilken typ av bostad som löper störst risk att utsättas för inbrott. Det finns också fakta om vem som begår inbrott. Larmkollen.se är en perfekt inkörsport till dig som behöver mer kunskap om olika typer av larm och om du snabbt vill förstå vad olika termer betyder. Man reder till exempel ut vad skillnaden på larm med eller utan abonnemang är.