Tänkvärda nyheter

Konferens på Engsholms slott: inte bara slott

Konferens på Engsholms slott: inte bara slott

Konferens på Engsholms slott: inte bara slott

Engsholms slott är precis som namnet säger ett slott i närheten av Stockholm. Här kan man anordna fest, bröllop och konferens. Slottet hjälper dig som företag att anordna din konferens och det finns möjlighet för alla möjliga grupper att mötas här. Det finns lokaler för konferenser med mindre grupper och för större. Engsholms slott är rustad med den senaste tekniken för att konferensen ska bli så bra som möjlig och anordnar alla sina konferenser efter hemma trevligt och mys med en touch av kunglig lyx. Det finns sällskapsrum, soffor och fåtöljer för den här avslappnade känslan och slottet föredrar till och med att gästerna går runt med tofflor under konferensen. Engsholms slott erbjuder dock så mycket mer för konferenser än bara slott. Här förklarar vi vad vi menar med det!

Strandateljén och torpet

Till Engsholms slotts ägor tillhör den så kallade Strandateljén. Precis som namnet säger är det en byggnad direkt vid havet med terrass och brygga. Byggnaden innehåller mötes rum, men även plats för avslappning, till exempel en vedeldad bastu. Här kan man arbeta ostört i en kreativ och avslappnad miljö, skönt tillbakalutad i en fåtölj eller solstol eller direkt på bryggan till kluckandet av vågor. Som del av Strandateljén ingår en fartfylld aktivitet med båtar som konferensens deltagare aldrig kommer glömma! Här kan ni även njuta av grillning, kräftor, öl och ostbricka. Man kan boka Strandateljén som del av sin konferens på slottet, för några timmars arbete på dagtid och/eller på kvällstid.

Engsholms slott har även ett torp som kalla villa Liljefors. Huset är separerat från resten av fastigheten och här kan man ostört ha sin konferens. Det kan behövas om man ska prata om saker som ska stanna inom gruppen eller om man vill svetsa ihop teamet ännu mer. Huset ligger cirka 50 meter från slottet och ger en känsla av exklusivitet. Perfekt för att få en sammanhållning och ge det lilla extra till gruppen.

Aktiviteter

Engsholms slott erbjuder även flera aktiviteter för deltagarna i konferensen. Vi har redan nämnt den snabba båtturen på Östersjön som ett exempel. Ett annat är laserskytte och ett tredje vildsvinsafari. Även inom slottets byggnader finns det flera saker man kan hitta på: Biljard, cyklar, boule, fiske och fotboll. I trakterna finns det även flera saker att se och göra och Engsholms slott hjälper er med konferensbokningarna!

Välkomna till idyllen ute på det riktiga landet!