Tänkvärda nyheter

Om gåvokort

Om gåvokort

www.giftcard.se kan man hitta gåvokort, till exempel till anställda inom ett företag. Det finns ett stort utbud av olika kort att välja bland, samt från många olika leverantörer. På sidan är det enkelt att få en överblick av vilka kort som finns, samt vilket sortiment av produkter som varje enskilt kort har. Läs mer om sidan och gåvokort i texten nedan.

Giftcard.se presenterar gåvokort från olika leverantörer

Utbudet av gåvokort har blivit nästintill enormt på senare tid. Det är ett populärt alternativ på presenter bland företagare med både många och få anställda och kanske beror det på att ett gåvokort ger många valmöjligheter till den som tar emot det.

På giftcard.se presenteras ett stort utbud av gåvokort från många olika leverantörer. På så sätt är det enkelt att få en överblick av vad som finns och även att jämföra, i stället för att sitta och klicka runt bland dom olika leverantörernas hemsidor. På giftcard.se finns allt samlat på ett och samma ställe och hittar man något man gillar är det lika enkelt att gå vidare med ett köp direkt på sidan.

Vad är egentligen gåvokort?

För den som ännu inte har hört talas om gåvokort och funderar på vad det är kan det förklaras på ett enkelt sätt. Ett gåvokort är ett slags presentkort, som kan ofta kan fås både i pappersform och digitalt, som mottagaren kan lösa in mot en valfri produkt i det aktuella utbudet som kortet erbjuder.

Man väljer förstås något som motsvarar summan på kortet, vilken kan skilja sig från någon hundralapp och uppåt, och vanligtvis finns mycket att välja på oavsett prisklass. Hos några av dom mest kända leverantörerna brukar man kunna hitta följande:

  • Bäddset
  • Skärbrädor och knivar
  • Stekpannor och kastruller
  • Väskor
  • Ljusstakar och andra inredningsdetaljer

Ger man bort ett gåvokort, till exempel till sina anställda, så kan man nästan försäkra sig om att alla kommer kunna välja en produkt dom gillar. Det kan såklart finnas undantag – men man ges åtminstone en valmöjlighet jämfört med om man får ta emot en ”vanlig” present.

På giftcard.se kan man som sagt hitta många olika gåvokort från olika leverantörer men man kan även läsa mer om vilka skatteregler som gäller för gåvor till anställda. Det finns även en kategori med tips där man kan hitta inspiration, samt en ”frågor och svar” där man kan kolla in om man funderar på något.