Tänkvärda nyheter

Tarotguiderna – lär dig mer om Soulmates

Tarotguiderna – lär dig mer om Soulmates

Tarotguiderna – lär dig mer om Soulmates

En del människor har stor tur i livet och hittar redan tidigt sin soulmate, eller själsfrände som vi säger på svenska. Andra verkar leta hela sina liv efter den rätta. En soulmate är någon som kommer från samma själsfamilj, någon man delat tidigare liv med på ett eller annat sätt. Det kan handla om att personen varit en förälder, en nära vän eller kanske ditt barn i ett tidigare liv och i detta livet blir din partner. När man träffat sin själsfrände vet man det. Hos Tarotguiderna.se kan du läsa mer spännande artiklar om just själsfränder och vad det egentligen är för något.

Själsfränder är lika

En själsfrände sägs ha föds samtidigt som du och är på många sätt en spegling av dig själv. Skillnaden mellan en vanlig vän och en själsfrände är att man ofta klickar på djupet väldigt snabbt med sin själsfrände. Man har mer förståelse tidigare och känner en helt annan typ av närhet. Men att leva tillsammans med sin soulmate är inte bara rosor och solsken. En själsfrände finns i ditt liv för att ni båda ska kunna lära er nya saker och tillsammans utvecklas och växa.

Hur vet jag om jag träffat min själsfrände?

Hos Tarotguiderna kan du läsa en mer fullständig utläggning om vad en själsfrände är. Men några saker som är bra att kolla upp för att ta reda på om du har hittat din soulmate eller inte är att bocka av följande punkter:

  • Känner du direkt en särskild dragningskraft hos personen?
  • Är känslan starkare än enbart attraktion och kärlek?
  • Verkar ni kunna prata med varandra hur länge som helst?
  • Kan ni kommunicera utan att tala?
  • Kan du känna av personens smärta, glädje och andra känslor tydligt?
  • Känner du en obeskrivlig trygghet hos personen?

Dessa är några punkter som ofta indikerar på att man träffat sin själsfrände. Vissa som träffar sin själsfrände beskriver det som ”något jag aldrig upplevt förut”. En helt ny känsla som är något utöver det vanliga. Om du inte tror på ”själsfränder” kan det vara för att du inte träffat din. Detta ger nämligen en helt unik upplevelse som skapar en förståelse för fenomenet.