Tänkvärda nyheter

Påskägg – en uppskattad gåva

Påskägg – en uppskattad gåva

Ett påskägg är en uppskattad gåva som kommer att väcka glädje oavsett vem som är mottagaren. Ett påskägg påminner om barndomen och väcker varma känslor hos de flesta. Ett påskägg är ett roligt sätt stärka ert varumärke på.

Runt påsk är det en mycket bra tid för att satsa lite extra på reklamgodis. Fina varianter hittas via påskägg.nu. Ett påskägg kan skänkas till anställda eller till kunder. Det är det perfekta reklamgodiset eftersom det har en naturlig yta som ni kan förmedla ert budskap eller trycka ert varumärke på. Du kan ju även tänka lite utanför boxen. Ett påskägg behöver inte vara ett ägg. Det kan vara en strut fylld med härliga påskgodisar eller en tablettask designad med påsktema och med ert budskap. En gul ask med glad påsk tryckt på eller en fin korg med bladat påskgodis. Ett påskägg är alltid uppskattat, oavsett vem som är mottagaren av godiset. Många som har familj tar gärna hem ett påskägg till barnen även fast de inte äter godis själva.

Påskägg en riktig klassiker

Ett påskägg kan fyllas med choklad eller med blandat lösgodis. Ett påskägg kan komma i olika storlekar, det finns det stora ägget som är 35 centimeter långt och det finns en mindre modell som är 18 centimeter långt. Det finns även ett påskägg där innehållet är blandat, 50 procent lösgodis och 50 procent choklad. Förutom ett klassiskt påskägg så kan man beställa påskgodis i en fin gul konservburk med ”glad påsk” tryckt på framsidan. En sådan konservburk kan vara fylld med choklad eller de klassiska chokladäggen som är populära på påsk. Man kan även beställa ett påskägg i form av en trälåda. En sådan trälåda kan fyllas med det typ av godis ni önskar, choklad eller lösgodis eller en mix. Det finns även påskägg som är transparenta så att godiset syns igenom. Ett sådant ägg kan ha ett fint tofsprytt band runt sig. Det finns påskägg som är helt i guld eller med bildmotiv. Det går även att beställa påskgodis som förpackas i en så kallad fönsterpåse eller i en pappskål. På påskägg.nu kan du se alla produkter som finns tillgängliga inför påsk.